Logo Sportlust

Sportlust heeft in de uitwedstrijd tegen Voorschoten tweemaal een voorsprong uit handen gegeven en ook de vele gemiste kansen braken de ploeg uiteindelijk op. Bovendien…

maakte Sportlust kinderlijk eenvoudige fouten die gretig door de thuisploeg als cadeautjes in ontvangst werden genomen.

Vanaf het beginsignaal was Sportlust de betere ploeg, in eerste instantie kon Voorschoten nog gelijke tred houden. Toch kwam Sportlust na een half uur op voorsprong door Stef Hoogveldt. In de 40e minuut ging de rood-witte verdediging opzichtig in de fout, maar net voor rust zette Sercan Kurdal de bezoekers op voorsprong.

Even leek het erop dat Sportlust in het begin van de tweede helft een beslissende voorsprong zou nemen door Freek van Driel, maar de Voorschoten doelman redde prima. Sportlust bleef de aanval zoeken, maar door dom balverlies liepen de bezoekers tegen een kater aan en stonden de ploegen weer op gelijke hoogte (2-2). Hierna ging Sportlust op zoek naar een derde treffer, maar veel spelers haalde hun niveau niet meer en tot overmaat van ramp keurde de arbiter nog een Sportlust-doelpunt af, waarom wist eigenlijk niemand en bleef het bij 2-2.

Foto’s Sportlust-TV