Logo Voetbal 8 Het begin van de wedstrijd gaf een nog enigszins vertekenend beeld op. SCH was brutaal en probeerde de bezoekers via gevaarlijke counters nog lastig te maken.

Sportlust speelde erg timide en de thuisclub kreeg een aantal goede kansen, maar keeper Fabian van Jaarsveld wilde niet van wijken weten en keepte een solide wedstrijd. Ook Sportlust kreeg een aantal kansen maar het duurde tot de 40e minuut voordat Sercan Kurdal de 0-1 op het scorebord kon zetten. Vijf minuten later pikte Mitch van de Vlist zijn goaltje mee 0-2. en een lekker gevoel bij de rood witten zo vlak voor de rust.

In de tweede helft speelde Sportlust solide de wedstrijd uit. Liet het balletje lekker rond gaan en bewaarde het geduld om toe te slaan De keeper van SCH wilde nog niet echt van wijken weten, maar Thabiso van Zeijl scoorde met een bekeken schot de 0-3. Daarna ging het snel. Via goals van Ismael Quaddouh (2x), Kevin Blonk en nogmaals Sercan Kurdal kwam de 0-7 op het scorebord. Sportlust heeft een uitstekende voorbereiding achter de rug en vol vertrouwen wacht het team aanstaande zaterdag het eerste thuistreffen tegen Nootdorp.

Foto’s: Sportlust-TV