Vandaag is bekend gemaakt dat Sportlust een nieuwe doelman heeft aangetrokken. De 21-jarige Menno Vink komt over van FC De Bilt. De in De Meern wonende Vink doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en kwam uit voor diverse nationale jeugdelftallen. Hij wordt alom gezien als een groot talent.

Vink speelde met Oranje Onder 17 het Europees Kampioenschap in Azerbeidzjan. De door de toenmalige bondscoach Kees van Wonderen geselecteerde goalie strandde daar in de halve finale tegen Portugal.

Houtenaar Tommy de Klein mag zich vanaf komend seizoen ook speler van Sportlust noemen. De verdediger komt in de zomer over van DHSC. Daarvoor kwam hij uit voor SV Geinoord en SV Houten. Trainer Patrick Loenen noemt De Klein een sterke en snelle jongen en een van de beste centrale verdedigers uit de regio.

De speler zelf is verheugd met zijn overstap naar de rood-witten uit Woerden: “Het is een ambitieuze vereniging met een professionele uitstraling. Ik ben bereid te investeren in mezelf en daarmee een steentje te kunnen bijdragen aan een succesvol seizoen”.

Foto’s: PR – Doelman Menno Vink en centrale verdediger Tommy de Klein