Logo Sportlust Sportlust startte agressief de eerste minuten. Persoonlijke duels werden gewonnen, er werd naar voren verdedigd wat uiteindelijk veel balbezit opleverde.

De keeper van FC Breukelen wist de schade nog enigszins beperkt te houden en tot ieders verrassing kwam FC Breukelen op 0-1. Lang duurde de feestvreugde niet, want Moussa Kalisse schoot de 1-1 op het bord.

Een vrije trap van Mike Verhagen en een kopbal van Mike Vrolijk misten het doel, maar net voor de thee prikte Rick Wils met een fraaie omhaal de bal in het doel en mocht de thuisclub met een 2-1 voorsprong de rust in.

De 2e helft weer een Sportlust dat streed om de bal. Na twee mislukte doelpogingen werd Moussa Kalisse in het strafschopgebied onderuit gehaald en schoot zelf de toegekende strafschop binnen: 3-1. Kalisse was op dreef en scoorde ook de 4-1. Mitch van der Vlist deed dat kunstje na en dat betekende 5-1.

Hierna vond Sportlust het best en kreeg FC Breukelen de gelegenheid met een juweel van een afstandsschot op de 5-2. Het slotakkoord was voor Martijn Jansen die naar binnen slalomde en op fantastische wijze in de kruising de 6-2 binnen schoot en daarmee de eindstand bepaalde.

Foto’s: Henk Wit