Logo Sportlust Na een roerig weekje stond Sportlust voor de opgave om het verlies van vorige week om te buigen in een positief gevoel. Het elftal stond geladen aan de start en ging…

het veld in om als team alles te geven. In het eerste kwartier kwam dat nog niet helemaal uit de verf. Forum Sport pakte de zaken energiek aan en wist Sportlust enigszins onder druk te zetten zonder dat er hieruit kansen ontstonden. De rust werd met 0-0 bereikt, maar iedereen was overtuigd dat de thuisclub in het tweede bedrijf de wedstrijd zou beslissen.

De tweede helft begon zoals de eerste, Forum Sport zocht de aanval op en plots belandde de bal op de stip en kregen de Voorburgers de kans om te scoren, echter doelman Van Jaarsveld stopte de pingel. Niet veel later kwam de 1-0 op het bord door Aimen Said. Het sein voor Forum Sport om op jacht te gaan naar de gelijkmaker, maar daardoor ontstond er ruimte en via een goed uitgespeelde counter kwam de thuisclub op een 2-0 voorsprong. De wedstrijd leek gespeeld maar door een foutje kon Forum Sport toch nog dichterbij komen, maar daar bleef het bij.

Foto’s: Anno Visser