Logo SportlustIn Vleuten werd 2e klasser PVCV met 0-4 verslagen en behaalde Sportlust afgelopen zaterdagmiddag de eerste punten in deze bekerpoule. Vanaf het begin pakten de bezoekers het initiatief.

In de vijfde minuut was het al raak en scoorde Remco de Rijk zijn eerste goal voor Sportlust door beheerst de 0-1 te maken.

De Rood-Witten behielden het betere van het spel en vooral het goede spel van Rick Wils was imponerend. Hij was altijd aanspeelbaar en beweeglijk, waardoor de aansluiting ook uitstekend verliep. De 0-2 kwam uit een strafschop die werd verzilverd door Mitch van der Vlist.

De tweede helft van de voorstelling verschilde niet veel van het eerste bedrijf. Ook was het de helft van Rick Wils, die twee mooie doelpunten maakte en daarmee zijn goede spel beloonde. Ook Moussa Kalisse was een lust om naar te kijken, maar hij had vandaag de pech dat zijn doelpogingen niet erg succesvol waren. De einduitslag was uiteindelijk 0-4.

Kortom, Sportlust startte de bekercompetitie uitstekend. De andere wedstrijd tussen Brederodes en JSV Nieuwegein eindigde in een 3-1 overwinning voor Brederodes.