Logo Sportlust Op het zonovergoten kunstgras van SVL in Langbroek ging Sportlust zeer goed van start. De combinaties vloeiden over de mat, kansen regen zich aaneen en SVL kwam er niet aan te pas.

 

In de negende minuut kon Mark van der Weijden simpel intikken na een fout in de verdediging van de Langbroekers. Nog geen twee minuten later nam Zakaria Issarti de 0-2 voor zijn rekening.

Koploper SVL kon hier niets tegenover zetten. De rood-witten zette continu druk op de bal en waren heer en meester. In minuut 22 liet Mark van der Weijden de 0-3 aantekenen.

De thuisclub startte de tweede helft met meer druk naar voren, maar ook toen bleek de ploeg uit Langbroek niet in staat het tij te keren. Na vijf minuten scoorde Deen van Embricqs de 0-4. In het laatste kwartier voltrok Patrick Lopes Martins de Veiga met twee prachtige doelpunten het vonnis over de withemden en schoot daarmee de eindstand van 0-6 op het scorebord.

Het is duidelijk dat trainer Patrick Loenen het elftal langzaam naar zijn hand weet te zetten en hij steeds vaker het gewenste spel tot uitvoering ziet komen.

Foto’s: Arie Verhagen