Logo Sportlust Sportlust heeft weer een plekje gewonnen, want met een overwinning tegen Westlandia werden drie punten toegevoegd en mogen de Woerdenaren naar de…

bovenste plaatsen kijken.

Vanaf het beginsignaal liet Sportlust zien dat het alleen voor de zege in Naaldwijk ging. In de 20e minuut was het raak. Mitch v.d. Vlist schatte een steekpass op de juiste waarde in en verzilverde dit buitenkansje: 0-1. Menigeen dacht al aan thee, maar drie minuten voor rust maakte een Westlandia-verdediger opzichtig hands en moest de door Mitch v.d. Vlist naar de verkeerde hoek gestuurde Naaldwijkse doelman opnieuw vervelend naar het net: 0-2.

In het tweede bedrijf kon de thuisploeg niets anders doen dan druk zetten op de achterhoede van Sportlust. De spanning kwam echter pas terug in de wedstrijd in de 65e minuut, nadat bij een aanval van Westlandia de bal enigszins gelukkig belandde voor de voeten van een Naaldwijker die alleen het laatste zetje nog hoefde geven 1-2. De druk werd er dus nog maar even extra op gezet, maar de laatste linie van de bezoekers bleef overeind. Aan de andere kant waren er nog kansen voor Kurdal, Van Zeijl en Blonk, maar de voorwaartsen wisten niet te scoren te komen. Na 93 minuten vond de uitstekende leidsman het genoeg.

Foto’s: Sportlust-TV