Logo Sportlust Sportlust wist afgelopen zaterdag de belangrijke thuiswedstrijd tegen Xerxes/DZB niet in winst om te zetten. Sterker nog: de gasten uit Rotterdam gingen met de…

drie wedstrijdpunten aan de haal.

De thuisclub probeerde vanaf het begin het heft in handen te nemen en de bezoekers vast te zetten. Het kreeg een paar mogelijkheden, maar ook het team van trainer Joop Hiele kregen een drietal kansen om te scoren. Sportlust-spits Rick Wils had het moeilijk in de voorhoede en ook Mike Vrolijk kon niet echt de ruimte te vinden om zijn snelheid uit te buiten.

Uiteindelijk was het Xerxes/DZB die het speeltuig langs een verbouwereerde Michael de Leeuw wist te werken en de 0-1 scoorde.

De tweede helft probeerde Sportlust ’46 wel het overwicht te pakken maar echt lukte dat niet en kreeg het publiek een rommelige wedstrijd te zien. Behoudens voor beide partijen een afgekeurd doelpunt en nog wat kleine kansen pakte Xerxes/DZB uiteindelijk de winst in deze topper en mocht aanhaken in de stand op de ranglijst. De Roodwitten moeten hun wonden likken en volgende week uit tegen CSW de boel weer op de rails proberen te krijgen.

Foto’s: Arie Verhagen