Na het afscheid van doelmannen Fabian van Jaarsveld en Michel de Leeuw moesten de rood-witten naarstig op zoek naar nieuwe doelwachters en dat is gelukt. Sportlust heeft voor het komende seizoen keeper Menno de Jong vastgelegd. De doelman komt over van de bekend cupfighter voetbalvereniging Sint Bavo (VVSB) uit Noordwijkerhout.

De Jong is begonnen bij NSV’46 om de overstap te maken naar de jeugd van Ajax. Vervolgens is hij in de jeugd gaan keepen bij Alphense Boys en via ADO Den Haag, maakte hij de stap naar de hoofdmacht van Alphense Boys, waarna hij overstapte naar VVSB.

Eveneens volgend seizoen te bewonderen is Terence Manschot, afkomstig van Argon en voorheen vele jaren keeper van SC Woerden. De in Woerden woonachtige Manschot popelt om de concurrentie aan te gaan met de overige keepers.

Sportlust heeft zich voor komend seizoen ook verzekerd van de diensten van Jasper Werkhoven. De 24-jarige middenvelder is afkomstig van Argon en speelt al bijna zijn hele voetballeven bij de Mijdrechtse voetbalclub, na vorig seizoen een uitstapje gemaakt te hebben naar FC Aalsmeer.