Logo Sportlust Sportlust heeft in zijn derde wedstrijd, uit tegen SVC ’08 uit Wassenaar, genoegen moeten nemen met een puntendeling. De Rood-witten speelden hun slechtste…

wedstrijd van dit seizoen, kwamen in het begin van de tweede helft op achterstand, maar wisten via een strafschop vier minuten voor tijd alsnog een punt uit het vuur te slepen. Sportlust nog wel goed uit de startblokken, had meer balbezit maar wist daar geen uitgespeelde kansen uit te creëren terwijl SVC maar zeer sporadisch een aanval kon opzetten. Voor het publiek viel er tot aan de rust weinig te genieten.

Het tweede bedrijf was nog maar twee minuten oud toen SVC plotseling op voorsprong kwam. Bij een van richting veranderd schot was Fabian van Jaarsveld kansloos: 1-0. Sportlust moest zich herpakken en het duurde tot aan de 60e minuut voordat de gasten weer van zich deden spreken. Lars v.d. Plank zette een prima actie op touw, maar zijn schot kon door de SVC doelman worden gekeerd. In de 82e minuut was SVC dicht bij een treffer, de bal ketste via de kruising over. Vier minuten voor tijd zag de arbiter van dienst een overtreding en legde de bal op de stip. Sercan Kurdal pakte het cadeautje vakkundig uit: 1-1.

Foto’s: Sportlust-TV
38 sportlust1
38 sportlust2
38 sportlust3