Logo Sportlust Sportlust startte overtuigend en zette met goed voetbal FC Breukelen vast. Het enigse dat men zich de eerste helft kan verwijten is het maken van doelpunten.

Een schot van Martijn Jansen ging naast het doel. Robin Demeijer probeerde het met een lobje over de keeper en had Mitch van der Vlist bij een tweetal schoten het vizier niet scherp. Ook Moussa Kalisse kwam dreigend in scoringspositie, maar zijn schoten misten kracht. Aan de andere kant moest Michael de Leeuw handelend optreden om de enige kans die FC Breukelen kreeg, onschadelijk te maken. Kortom, Sportlust kreeg voldoende kansen, maar verzilverde er te weinig.

De tweede helft pakte Sportlust gelijk weer het initiatief. De hard werkende Rick Wils ontpopte zich tot echte aanvalsleider. Het was aan de keeper van FC Breukelen te danken dat Sportlust niet tot scoren kwam. Uiteindelijk werd het nog snel 0-1 Een uitstekend schot van Zakaria Issarti betekende 0-1.

Daarna ging het snel en maakte Martijn Jansen de 0-2. Rick Wils joeg de verdedigers op Moussa Kalisse profiteerde met de 0-3 en de 0-4. Een slordigheidje in de verdediging betekende 1-4. Sportlust bleef jagen op meer en Rick Wils pikte zijn doelpuntje mee: 1-5.

In de slotminuut kreeg FC Breukelen nog een strafschop en die werd fraai verzilverd 2-5.

Foto’s: Sportlust ‘46/Arie Verhagen