Logo Sportlust Vanwege het 1 april overwinningsfeest op de Spanjaarden in Brielle floot de scheidsrechter al om half een voor de aanvang van de wedstrijd die…

moeizaam begon en maar niet op gang wilde komen. Brielle bleef iets gevaarlijker dan Sportlust maar zonder resultaat In de 32e minuut was het raak en Mitch v.d. Vlist die de trekker overhaalde. Een enorme opsteker voor de bezoekers en Brielle ging de strijd nog feller en harder aan. Sportlust moest zich wapenen en Stef Hoogveldt deed dit zo opzichtig dat hij met rood mocht douchen, maar tot de rust bleef dit zonder gevolgen.

Ook na de rust was het voor de Rood-witten overleven en loeren op een counter. Na een kwartier verviel Brielle in het ouderwetse “pompen of verzuipen”. Mitch v.d. Vlist was dichtbij een tweede treffer, zijn kopbal mistte echter het gewenste resultaat. Ook een schot van A-junior-debutant Mike Vrolijk kon nog maar ternauwernood gepareerd worden door de Brielse doelman. Het bleef dus spannend tot aan de laatste speelminuut, Brielle bleef jagen op de gelijkmaker maar Sportlust speelde als ploeg een prima pot en wisten door inzet, eenheid, passie en strijd de zege over de streep te trekken.

Foto’s: Spotlust-TV