Logo Sportlust WV-HEDW gaf vanaf het begin aan niet voor de fun naar Woerden te zijn gekomen en wilde wel degelijk punten meenemen naar Amsterdam. Het was de eerste

helft een moeilijke pot. Sportlust wilde wel maar de bezoekers maakten het Sportlust Men stoorde al voorin en dat was men bij de thuisclub niet gewend. De eerste kansen waren ook voor de Amsterdammers en Sportlust kon daar weinig tegenover zetten. Balverlies op het middenveld van Nick Verhagen kwamen de voorwaartse er snel uit met een slijtende pass door het midden en het kon WV-HEDW de score openen door keurig binnen te schieten: 0-1.

De tweede helft een ietsjes dominanter Sportlust. Men probeerde druk te zetten op WV-HEDW, maar de ploeg wist keurig stand te houden. Sportlust had het moeilijk om de opening te vinden. Zo werd een vlammend schot van Nick Verhagen door de Amsterdamse goalie keurig gepareerd en had een inzet van de lange en kopsterke Rick Wils te weinig kracht om een doelpunt op te leveren. Het was uiteindelijk dezelfde Rick Wils die een losgelaten bal op de doellijn tot doelpunt promoveerde en de rood-witte formatie van Wim van ‘t Westeinde ternauwernood aan een gelijkspel hielp.

Foto’s: Arie Verhagen