Logo Sportlust Sportlust is zaterdagmiddag voor de tweede keer op rij winnaar geworden van het Frans Bahlmann Toernooi bij Alphense Boys. De finale werd na een 1-1 uitslag en…

strafschoppen gewonnen van De Jodan Boys. Ook de ‘kleine’ finale tussen ARC en Alphense Boys eindigde in 1-1. Na strafschoppen was de derde plaats voor de thuisploeg.

Het toernooi begon vorige week dinsdag met de wedstrijd tussen Alphense Boys en Sportlust ’46, een reprise van de finale van vorig jaar die toen door Sportlust werd gewonnen. Ook dit keer won de naar de eerste klasse gedegradeerde zaterdagclub uit Woerden. De gasten kwamen in de tweede helft weliswaar achter door een treffer van Kevin Cameron en toegegeven, dat was tegen alle verhoudingen in. Sportlus had al legio kansen gemist. In het restant van de wedstrijd werden wel drie mogelijkheden verzilverd: 1-3.

In de finale leek Sportlust’46 tegen De Jodan Boys de overwinning te grijpen, maar de 1-0 voorsprong werd in de extra tijd teniet gedaan. Omdat de Gouwenaars de eerste drie strafschoppen misten, was het Sportlust’46 dat toch de hoofdprijs incasseerde. Aanvoerder Robin Demeijer nam de wisselbokaal in ontvangst uit handen van de Alphense sportwethouder Michel du Chatinier.

Foto’s: Gerda Toet
sportlust
sportlust1
sportlust2