Logo SportlustSportlust heeft de selectie voor komende seizoen al zo goed als rond. Deze week tekenden een vijftal spelers bij de Rood-witte formatie van de nieuwe trainer Patrick Loenen.

De 25-jarige Mauro Franken komt over van hoofdklasser Eemdijk na eerder gespeeld te hebben voor de Ajax-amateurs en daarvoor als middenvelder drie seizoenen voor FC Breukelen. Hij kan zowel op ‘6’ als op ’10’ uit de voeten.

Ook afkomstig van Eemdijk is Deen van Embricqs. De 27-jarige rechtsbuiten speelde voorheen bij FC Breukelen en speelde daarvoor bij FC Volendam en ook bij de amateurs van Ajax.

Verdediger Thomas Heideman is de derde aanwinst en komt over van LRC Leerdam. Hij genoot zijn opleiding bij Houten en speelde hij voor Houten en Roda’46 in de top van het landelijke juniorenvoetbal. Vanuit vv Houten werd hij gescout door FC Utrecht en vervolgde daar zijn opleiding.

Het bestuur is ook in zijn nopjes met het aanblijven van Mike Vrolijk en keeper Tim Hoogendijk. Beide spelers spelen dit seizoen voor het eerst in de selectie en ruiken hun kansen voor komend seizoen.