Logo Sportlust Sportlust is zaterdag afgehaakt als kanshebber in de titelrace en vond zijn Waterloo in Wilnis. Door een ziektegolf en blessures moest er worden gepuzzeld, maar kwam er toch…

een representatief elftal binnen de lijnen.

Het begin was voor beiden even aftasten. Mike Vrolijk zag een aanval op de paal eindigen en ook CSW kreeg een dot van een kans. Het was uiteindelijk de thuisploeg die de score opende via een mooie krul om Michael de Leeuw heen: 1-0. Het duurde niet lang voordat Mitch van der Vlist uit een scrimmage de 1-1 liet aantekenen.

Sportlust probeerde het wel in de tweede helft, maar kwam niet langs de stugge ploeg uit Wilnis, die vochten voor elke meter. Toen tot overmaat van ramp Michael de Leeuw bij een hoekschop onvoldoende ingreep kopte CSW de 2-1 binnen.

Hierna was het pompen of verzuipen. Lars van der Plank kwam binnen het elftal en zorgde voor dreiging. Uit een scrimmage scoorde Mike Vrolijk en de scheidsrechter keurde de goal goed, maar na een discussie van enige minuten met de CSW-assistent keurde de leidsman toch de goal af en die voorsprong gaf CSW niet meer weg.

Foto’s: Arie Verhagen