Logo Sportlust Sportlust moest zaterdag op bezoek bij koploper FC ’s-Gravenzande en hield aan het boeiende gevecht een punt over. Een strijd waarin het duidelijk was dat…

het ergens om ging.

De eerste helft kwam maar moeizaam op gang, Sportlust tastte de tegenstander even af en FC ’s-Gravenzande ging heel behoedzaam te werk. In het eerste kwartier leverde dat een schaakspel op wat ook inhield dat er nauwelijks kansen waren. Voor het talrijke publiek was het wellicht een wat mindere wedstrijd zonder echte opwinding, maar de spanning op het veld was ook voor hen voelbaar.

De tweede helft was een kopie van het eerste bedrijf. Naarmate de tijd vorderde was het de thuisploeg die zich zorgen ging maken en verscheen het veelvuldig voor Fabian van Jaarsveld. Sportlust vocht zich door deze periode heen en het leek op 0-0 stand uit te draaien. In de 92e minuut was er een gejuich te horen. Vanuit een voorzet wist de spits de bal met een boogje binnen te koppen, maar arbiter Van den Helder keurde het doelpunt wegens buitenspel af. Even later hield de leidsman het voor gezien en bleef de stand zoals men was begonnen.

Foto’s: Sportlust-TV