Logo SportlustNa het bekersucces van afgelopen week moest Sportlust zaterdag weer aan de start verschijnen tegen het Amsterdamse WV-HEDW. Assistent-trainer Martijn Smaling nam deze keer…

de honneurs waar en liet Robin van den Wijngaarden debuteren in de achterhoede die na een langdurig blesure weer eens minuten mocht maken in de hoofdmacht van de Roodwitten.

Sportlust kwam niet echt in gevaar deze wedstrijd, maar was niet al te scherp in de afwerking bij de paar kansen die men kreeg in de eerste helft.

In het tweede bedrijf gaf een een iets meer naar voren spelend Sportlust te zien, dat uiteindelijk op een 1-0  voorsprong kwam door een strafschop die onberispelijk werd binnen geschoten door Moussa Kalisse.

Echt veel te vertellen over deze wedstrijd was er verder niet behoudens dan dat WV HEDW vla voor het eindsignaal in een spaarzame kans een voet tegen een voorzet kreeg en daardoor de 1-1 in het netje viel. Sportlust zette nog wel even aan met een slotoffensiefje, maar de tijd was te kort om de zege te forceren en deelde men broederlijk de punten.