Logo Sportlust Sportlust is zaterdag begonnen aan het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Smitshoek. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijk spel en was duidelijk…

in twee helften opgedeeld. De eerste helft was de thuisploeg de bovenliggende partij, maar het tweede bedrijf was duidelijk voor de gasten.

Een eerste wedstrijd van een seizoen is er één waarvan de waarde pas later kan worden bepaald. Spelers zijn vertrokken en nieuwe spelers zijn gekomen. De eerste helft startte Sportlust goed en via Kevin Blonk en tweemaal Stef Hoogveld stond er bij de thee 3-0 op het scorebord.

De tweede helft liet echter een heel ander spelbeeld zien. Uiteraard kregen een aantal spelers de kans om hun kunsten te tonen. Al na vier minuten maakte keeper Twan Schimmel een foutje dat direct werd afgestraft. De onrust sloop in het elftal en toen de verdediging van de rood-witten andermaal in de fout ging wist Smitshoek de aansluitingstreffer te maken. Het spel werd er door de vele wissels niet beter op en halverwege de tweede helft een door de Sportlust doelman niet goed behandeld lange bal kwam de 3-3 tot (eind)stand.

Foto’s: Gerda Toet
sportlust1
sportlust2