Logo Sportlust Sportlust heeft in Vlaardingen zijn meerdere moeten erkennen in Deltasport dat de Rood-witten de hele wedstrijd goed onder druk houden. Het was jammer dat de…

doelpunten die Sportlust tegen kreeg allemaal voorafgegaan werden door fouten in de laatste linie en kwamen de gastheren op een makkelijke manier aan de zege.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd snel duidelijk dat Deltasport volle bak ging voor de overwinning, maar Sportlust kwam op voorsprong door een eigen Vlaardings doelpunt. Deltasport liet zich niet van de wijs brengen en dat leverde nog voor de rust twee doelpunten op voor de Rood Zwarten: 2-1.

Sportlust wilde in het tweede bedrijf de bakens verzetten maar liep al snel achter de  feiten aan. Na opnieuw geklungel in de achterhoede wist de thuisclub op fraaie wijze de 3-1 binnen te schieten. Sportlust moest vanaf dat moment alles geven, probeerde dat ook wel maar het wist niet of nauwelijks kansen te creĆ«ren. Toch kwam Sportlust in de 68e minuut dichterbij door een doelpunt van Lars v.d. Plank. Er was weer even hoop op een beter resultaat, maar wat Sportlust ook probeerde, de ploeg was niet meer in staat om Deltasport aan het wankelen te brengen.

Foto’s: Sportlust-TV
samenvatting.Still003
samenvatting.Still002
samenvatting.Still001