Logo SportlustDe wedstrijd tegen Forum Sport (dat bij winst nog aanspraak konden maken op de periodetitel) kwam langzaam op gang en liet Sportlust direct merken dat het niet naar Voorburg was…

gekomen om zich zomaar aan de kant te laten zetten. De bezoekers pakte de wedstrijd goed op en moet Forum Sport zich beperken. Het leek erop dat Sportlust toch op voorsprong kwam, maar de goal van Stef Hoogveldt keurde de arbiter op aangeven van de grensrechter van Forum Sport af wegens buitenspel. Forum beperkte zich tot verdedigen en als het al een keer tot een aanval kwam werd die vakkundig door de Sportlust-verdediging gepareerd.

Ook in de tweede helft was Sportlust de betere ploeg, het wist keer op keer de aanval te zoeken en het kreeg weer mooie kansen om op voorsprong te komen, maar steeds weer was het de doelman van de gastheren die de rood-witten van scoren af wist te houden. Vlak voor tijd kwam de beslissing uit de lucht vallen. Forum Sport bracht de bal vanuit een corner voor het Sportlust doel en bij de tweede paal stond er een speler helemaal vrij die de bal simpel kon binnen knikken: 1-0.