Logo SportlustSportlust heeft voor de volgende ronde van de beker een uitwedstrijd tegen de zaterdag eerste klasser vv Zuidland geloot. Op zaterdag 22 oktober, aanvang half drie, wordt deze…

wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Van Loenen gespeeld op Sportcomplex Groot-Nibbeland aan de Kerkweg in Zuidland.

Zuidland is opgericht op 17 juni 1947. In het seizoen 2012/13 werd de club kampioen in de tweede klasse in het KNVB-district West II en promoveerde daarmee naar de eerste klasse, het derde amateurniveau in Nederland. Ook in de periode 97/98-00/01 en in 02/03 speelde Zuidland op het derde amateurniveau, het hoogst bereikte niveau van de club.

Hoofdtrainer van vv Zuidland is sinds 2014 Adrie van Tiggelen, voormalig international en vooral bekend als speler van Sparta en Anderlecht. Ook werd Van Tiggelen in 1988 met het Nederlands elftal onder leiding van Rinus Michels, Europees kampioen. De verdediger had de bijnaam De Spijker, vanwege zijn tanige gestalte en zijn vaak messcherpe tackles.