Logo SportlustSportlust boekte afgelopen zaterdag tegen Westlandia in Naaldwijk een zakelijke overwinning. De thuisploeg kwam sterk en fanatiek uit de startblokken en probeerde het spel van…

Sportlust op deze manier te ontregelen. De scheidsrechter had zijn handen vol, maar liet veel toe in deze fase. De bezoekers daarentegen kwamen maar moeilijk in hun spel en probeerden de bal rond te laten gaan. Een aantal kleine kansen leverde datt op, maar ook aan de andere zijde moest doelman Michael de Leeuw zijn kunsten tonen om de blanco stand op het scorebord te houden.

Net voor de thee was het dan uiteindelijk raak, vanuit een scrimmage scoorde Glenn Geefshuysen de 0-1. Een lekkere opsteker op slag van rust.

De tweede helft een fanatieker Sportlust. Men nam Westlandia in de houdgreep en het spel werd fanatieker. Scheidsrechter Switser van had zijn handen vol aan het duel en Westlandia grossierde in het ontvangen van gele kaarten en ook een rode kaart. Daarna was het over voor de Naalwijkers en wist uiteindelijk Rick Wils tegen tien man nog twee keer te scoren door beheerst de keeper te verschalken en de uiteindelijke 0-3 op het scorebord zette.