Logo Sportlust TV Zondag 5 november bestaat Sportlust-TV vijf jaar en daar zijn zij trots op. Het idee van Sportlust-TV werd geboren op Zandvoort, jaren terug werd daar al gestreamd.

Om de autosport breder uit te dragen, kwamen André en Jos Toet daar wekelijks om naar races te kijken en dachten als je dit nu op een voetbalveld voor elkaar krijgt, dat kan iedereen mee kijken.

In die tijd hadden de Rood-witten vaak contact met Quick Boys uit Katwijk, een club die op dat gebied veel verder was dan Sportlust-TV. Het moest er toch van komen de eerste live uitzending en natuurlijk bij Quick Boys, live beeld in de kantine in Woerden, hoe mooi is het.

RPL TV, de lokale omroep van Woerden werd gevraagd of zij interesse hadden om de kampioenswedstrijd over te nemen. Wat een feest: Sportlust kampioen, RPL hun eerste Live TV uitzending.

Dat er weer een paar wedstrijden via RPL TV uitgezonden kunnen worden, compleet met verslaggeving verzorgd door Dirk van Oudenallen gaat dit seizoen ook weer gebeuren. Maar ook Arie Verhagen mag zeker niet vergeten worden bij de totstandkoming van de voetbalgebeurtenissen op de website van Sportlust.

Foto: Arie Verhagen
beker Zuidland Sportlust 22 okt 2016 0154