Logo Sportlust Na drie kwartier stond het bij Sportlust – FC ’s-Gravenzande 0-2 en leek het erop dat de gastheren een kansloze wedstrijd speelden. In de tweede helft maakte Sportlust de…

achterstand weer goed en had zelfs een overwinning in de tas, daar stak de arbiter een stokje voor. FC ’s-Gravenzande wist direct in de eerste de beste aanval te scoren. Sportlust stelde daar maar weinig tegenover. In de toegevoegde tijd werd een aanval van de bezoekers binnen de zestien gestopt met een overtreding. Door de benutte pingel konden de bezoekers met een 2-0 voorsprong de thee opzoeken.

In het tweede bedrijf een feller Sportlust. De aansluitingstreffer kwam van de voet van Aiman Saïd die zijn eerste competitietreffer liet aantekenen. Het leek erop of Sportlust wakker was, het speelde vanaf dat moment een veel betere wedstrijd. Na een uur bracht Jorn Uittenbogaard de beide ploegen weer op gelijke hoogte, maar moest Rory van Gulik doelman Van Jaarsveld te hulp schieten. Vlak voor tijd zette Sportlust een aanval op die keihard in de touwen werd gejaagd, maar de arbiter keurde de goal af wegens buitenspel. De beide ploegen probeerde nog wel voor de overwinning te gaan, maar verandering in de uitslag kwam er niet meer.

Foto’s: Sportlust-TV