Logo SportlustIn de inhaalwedstrijd in en tegen Nootdorp is Sportlust vergeten echt in te lopen op de koplopers. De Rood-witten kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar vergaten die marge…

uit te bouwen.

In het begin had Sportlust duidelijk het meeste last van de wind, maar kreeg de ploeg daarna wat meer vat op het spel en kreeg een overwicht op het middenveld, waarvanuit Robin Demeijer de bal snoeihard de touwen in wist te schieten. De rust werd bereikt met een 1-0 voorsprong van Sportlust met de verwachting dat de Woerdenaren de voorsprong zouden uitbreiden.

Deel twee liet echter een ander spelbeeld zien, Nootdorp had het elftal enigszins omgezet en zette de Woerdenaren vrijwel direct vast op eigen helft zonder zichtbaar resultaat In de 79e minuut moest Sportlust toch toezien hoe de thuisploeg Vanuit een hoekschop op gelijke hoogte kwam. Even een tegenvaller maar de ploeg uit Woerden ging alsnog op jacht naar de overwinning.

Invaller Mike Koenders was nog dicht bij een treffer (buitenkant paal)en ook Thabiso van Zeijl probeerde het nog met een mooi schot op doel, maar zijn inzet was net iets te hoog voor de zege.