De uitwedstrijd in en bij Sliedrecht is voor Sportlust in een 3-1 nederlaag geëindigd. Daarnaast was er nog een rode kaart voor Rory van Gulik en moest Mike Verhagen na een lelijke val …

op zijn hoofd het veld verlaten.
Beide teams kende een slechte eerste helft. Er gebeurde amper iets noemenswaardigs. Michael de Leeuw moest één keer in actie komen. Ook zijn collega hoefde de handen maar een enkele keer uit de mouwen te steken. Beide teams worden gezien als titelkandidaten in de eerste klasse C, maar daar was op het zonovergoten Sportpark De Lockhorst weinig van te zien.

Na rust kwam de thuisclub op voorsprong en lag de bal na vier minuten achter doelman Michael de Leeuw. Vanaf dat moment werden afspraken bij Sportlust niet meer nagekomen en kwamen de bezoekers niet meer aan voetballen toe. Dit resulteerde na een kwartier in de 2-0. Toen Rory van Gulik met rood van het veld werd gestuurd, stelde Sliedrecht de zege veilig.

Na de 3-0 en met tien man kreeg Sportlust meer grip op het spel en was het diverse malen gevaarlijk. Dit resulteerde in een treffer van invaller Deen van Embricqs, maar daar bleef het bij.

Foto’s: Arie Verhagen