Logo Sportlust In De Meern tegen de plaatselijke voetbalvereniging, spelend in de 3e divisie, moesten de Rood-witten na vier trainingen haar eerste speelminuten gaan maken.

De beginfase van de wedstrijd was even aftasten. Duidelijk zichtbaar was dat VV De Meern al drie weken bezig was met de voorbereiding.

De thuisclub kwam halverwege de eerste helft via een prima aanval op een 1-0 voorsprong en verdubbelde vrij snel erna de score door een goede aanval tot 2-0. Mitch van der Vlist kreeg een uitstekende kans op de 2-1 maar zijn lob over de keeper heen belande tegen de lat. Dit was ook de ruststand

Na de thee Sportlust liet bij vlagen schitterende aanvallen zien maar duidelijk was ook wel dat er nog het een en ander aan geslepen dient te worden. Daar heeft men de komende weken de tijd voor voordat op 2 september de eerste bekerwedstrijd tegen PVCV op het programma staat. Mitch van der Vlist mocht uiteindelijk de 2-1 maken uit een strafschop na een overtreding op Moussa Kalisse.

Komend weekend gaat Sportlust op trainingskamp naar Delfzijl waar men zaterdag  een oefenwedstrijd speelt tegen NEC Delfzijl.

Foto’s: Sportlust-TV
33 sportlust
33 sportlust1