Logo Sportlust Na een bewogen week en een slechte reeks heeft Sportlust de winnende draad weer opgepakt. De club uit Woerden won zaterdag verdiend de thuiswedstrijd…

tegen Vitesse Delft met 6-0.

Het was uitgerekend de afgelopen week veel besproken Rick Wils die in de 12 minuut de 1-0 liet noteren. Twee minuten later was het wederom raak toen Glenn Geefshuisen uit een corner de 2-0 scoorde. Uit een voorzet van dezelfde Geefshuisen scoorde Moussa Kalisse in de 26e minuut alweer de verdiende 3-0.

Vitesse Delft slaagde er niet in een oplossing te vinden voor de hechte verdediging en het jagen van de Sportlust-spelers. Dit resulteerde in de 36e minuut in wederom een goal van Wills. De toegift voor de rust kwam van de voet van Robin Demeijer, die eenvoudig de doelman van Vitesse omspeelde en de 5-0 voor zijn rekening nam.

Na de rust werd er wat gas teruggenomen door Sportlust ’46. De ploeg van Wim van ’t Westeinde liet de bal echter goed rond gaan en controleerde het vervolg van de wedstrijd. De mooiste goal van de wedstrijd kwam van de voet Mike Vrolijk. Hij ronde een een uitstekend opgezette aanval over zeven schijven fraai af en bepaalde de eindstand op 6-0.

Foto’s: Arie Verhagen