Logo Sportlust Sportlust heeft zaterdag de zeer belangrijke wedstrijd van SC Feyenoord gewonnen en doet zodoende nog volop mee aan de titelstrijd. De wedstrijd kwam…

moeizaam op gang en streden zowel Sportlust als Feyenoord voor de overwinning, maar het werd al snel duidelijk dat de verdedigingen van beide ploegen stonden als een huis.

In de eerste helft vielen er voor Sportlust kansjes te noteren en aan de andere kant was ook Feijenoord een aantal malen gevaarlijk. Het was dan ook niet vreemd dat beide ploegen met een 0-0 stand aan de thee gingen.

Het tweede bedrijf liet een minder spelbeeld zien, maar ook dit maal werden er maar weinig kansen gecreëerd. Naar mate de tijd vorderde werden de duels in het veld harder en de arbiter had zijn handen vol om de wedstrijd in het gareel te houden. Dat fanatisme werd alleen nog maar erger na de 79e minuut, toen Stef Hoogveldt de bal slim van richting veranderde, waardoor de doelman kansloos was: 1-0.

Feyenoord speelde vanaf dat moment een alles of niets wedstrijd, met veel passie en inzet zocht het naar de gelijkmaker, maar die kwam er niet.

Foto’s: Anno Visser