Logo Sportlust Sportlust heeft in de strijd voor de prijzen twee dure punten verspeeld tegen “laagvlieger” Neptunus Schiebroek. In de thuiswedstrijd kwam de ploeg niet verder dan een…

1-1 gelijk spel.

Ondanks de vele schorsingen en blessures kwam de thuisclub toch met een representatief elftal binnen de lijnen en liet Neptunus direct zien dat zij voor de punten waren gekomen. Het was aan doelman Van Jaarsveld én Glenn Geefshuizen te danken dat de bezoekers niet op voorsprong kwamen. De openingstreffer viel na ruim twintig minuten via het hoofd van Mitch van de Vlist: 1-0 en tot aan de thee hielden de ploegen elkaar aardig in evenwicht.

In het tweede bedrijf zakte het spelpeil naar een zeer bedenkelijk peil, de ploegen werkte hard maar van echt goed veldspel was geen sprake meer. De irritaties in het veld staken ook steeds meer de kop op en hierdoor werd het meer een vechtwedstrijd en daar kon Neptunes beter mee omgaan dan als Sportlust. In de 72e minuut sloegen de gasten toe. De spits van Neptunus wist doelman Van Jaarsveld met een boogbal te verschalken. Kevin Blonk was nog heel dicht bij een treffer maar zijn schot verdween via de keeper tegen de lat en leed Sportlust duur puntverlies.

Foto’s: Anno Visser