Logo SportlustSportlust ’46 heeft zich zaterdag een slechte dienst bewezen door tegen hekkensluiter Marken niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel. De eerste helft probeerde men het overwicht…

te krijgen maar de maar dat dit niet lukte had men puur aan zichzelf te wijten. Totaal geen tempo en ook niet de zichtbare intentie om de tegenstander vast te zetten en “bij de strot te grijpen”. Enigst wapenfeit dat de scheidsrechter een doelpunt afkeurde na slap ingrijpen van Mike Verhagen en een bal tegen de paal van Lars van der Plank.

De tweede helft hetzelfde beeld. Een inspiratieloos Sportlust dat niet in staat bleek de nummer laatst de wil op te leggen. Het bleek juist andersom en Marken probeerde te strijden voor elke meter  De laatste minuten waren de meest hectische van deze tweede helft toen de scheidsrechter een doelpunt van Marken afkeurde op advies van de grensrechter. Sportlust kroop hiermee door het oog van de naald en voorkwam een debacle door van de nummer laatst te verliezen.

Conclusie: Wat men zaterdag heeft laten zien was intens triest. Het team liet hiermee de supporters die naar Marken waren afgereisd volledig in de kou staan.