Logo SportlustSportlust heeft zaterdag tegen Aalsmeer opnieuw kostbare punten verspeelt.De thuisclub opende de eerste helft redelijk, maar de eerste kans deed zich pas voor in de 18e minuut.

Zes minuten later was het raak, toen Martijn Jansen op doel schoot. De keeper kreeg de bal niet klemvast en goaltjesdief Rick Wils was er als de kippen bij om de 1-0 binnen te tikken. Ook hierna bleef Sportlust de betere ploeg, maar tot echte kansen leidde dit niet. Ook Aalsmeer, waar oud-Sportlusters Berry Kramer en Epi Kraemer begonnen, kreeg niet echte grote kansen.

Na de thee een anders Aalsmeer. De gasten drukten Sportlust achteruit en werden steeds gevaarlijker voor het doel. Het leverde uiteindelijk vrij snel de 1-1 op. Na de gelijkmaker kreeg Sportlust grote kansen om de voorsprong te pakken, maar bij Moussa Kalisse en Rick Wils stond het vizier niet op scherp. Vlak voor tijd kreeg Wils zijn zoveelste mogelijkheid om alsnog de thuisploeg op voorsprong te zetten, maar zijn inzet werd knap gestopt door de doelman van Aalsmeer.

Uiteindelijk floot scheidsrechter Roelof Luinge, die weer een perfecte wedstrijd afleverde, voor de laatste maal en konden beide teams met 1-1 de kleedkamer opzoeken.