Logo Sportlust ARC – Sportlust was qua niveau niet een echt goede wedstrijd. Men kon vanaf het eerste moment al merken dat er voor beide ploegen toch enige druk op deze wedstrijd stond…

en dat deed het vertoonde spel geen goed. De thuisploeg probeerde de bezoekers al vroeg vast te zetten en de Woerdenaren hadden het hier, vooral in het begin, even moeilijk mee. Naarmate de eerste helft vorderde werkte Sportlust aan een optisch veldoverwicht, maar doordat de thuisclub steeds maar weer (ver) achterin bleef hangen was het voor Sportlust moeilijk om kansen te creëren en dus bleef het tot aan de rust 0-0.

In de tweede helft startte ARC wederom fel, maar aan de doelpogingen hoefde doelman Fabian van Jaarsveld niets te doen. Het spel van ARC kostte veel energie zonder resultaat en na een uur voetballen nam Sportlust het heft in handen Zes minuten voor tijd zet Robin Demeijer Sportlust op een 0-1 voorspring. ARC probeert direct op zoek te gaan naar de gelijkmaker, hiervoor krijgt het nog een kans via een vrije trap die echter zo slecht wordt genomen dat er geen gevaar vanuit ging en kon Sportlust de zege over de streep trekken en drie punten bijschrijven.

Foto’s: Sportlust-TV