Logo Voetbal 6 In de wedstrijd Sportlust – SC Woerden, voor de districtsbeker KNVB, werd het verschil tussen de twee stadsgenoten zichtbaar. Niet alleen de overwinning, maar ook het…

vertoonde spel was in het voordeel van het team van Wim van ’t Westeinde.

Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd in de poule gewonnen en de winnaar kon zo goed als zeker naar de volgende ronde. In de 6e minuut nam Sportlust via een kopbal van Mitch v.d. Vlist een voorsprong, die na wat duw en trekwerk in de 28e minuut werd uitgebreid door Ismaël Ouaddouh en net voor rust door Stef Hoogveldt.

Na de thee een heel ander spelbeeld. Sportlust wilde de wedstrijd uit spelen en SC Woerden wilde een grotere nederlaag voorkomen en dus was het in het eerste half uur van het tweede bedrijf een vrij vlakke vertoning. Toch kreeg SC Woerden in de 52e minuut kans op een treffer, maar doelman Fabian Jaarsveld wist met een prima sliding alsnog op het nippertje redding te brengen. In de 75e minuut kreeg Thabiso van Zeijl het op zijn heupen en met een laag en hard schot tekende hij voor het slotakkoord: 4-0.

Wim van t Westeinde
Boven: Wim van ’t Westeinde

Foto’s: Anno Visser