Logo SportlustSportlust heeft zaterdag in en tegen Aalsmeer in de laatste competitiewedstrijd met 0-1 gewonnen van de plaatselijke FC Aalsmeer. Voor beide teams stond er deze…

zaterdagmiddag niets meer op het spel. Sportlust wilde zich natuurlijk niet laten verrassen en de vorm van de laatste weken meenemen naar de nacompetitie die volgende week begint.

Uiteindelijk was het Rick Wils, wie anders, die de enige goal op een presenteerblaadje kreeg aangereikt na een mislukte kopbal van een Aalsmeer verdediger en beheerst de 0-1 binnen schoot.

Wat beide ploegen daarna ook probeerden om de stand te wijzigen mocht niet lukken. Door de warmte en omdat de uitslag er eigenlijk niet toedeed, konden beide ploegen niet meer opbrengen dan het uitspelen van de voorgeschreven tijd.

Rest nog te vermelden dat voorafgaand aan de wedstrijd aanvoerder Mitch van der Vlist door de aanvoerder van FC Aalsmeer bloemen kreeg uitgereikt vanwege de bekerwinst.

Volgende week begint voor Sportlust aan de nacompetitie voor een plek in de hoofdklasse met een uitwedstrijd tegen de Drachtster Boys, de Friese nummer 2 van de eerste klasse E.