Logo Sportlust Na de vorige week afgelaste wedstrijd tegen hoogvlieger Nootdorp mochten de mannen van Wim van ’t Westeinde dus weer de wei in. Sportlust startte de wedstrijd uitstekend.

Binnen een halve minuut stond al de 1-0 op het scorebord door een mooie aanval over rechts door Mitch van der Vlist en schitterend afgerond door Jeroen Merk. Gedreven spelend en de tegenstander vast zettend probeerde men het overwicht in handen te houden en verder te nemen.

Maar ook Voorschoten was niet van plan om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden en kwam weer langszij: 1-1. Nadat opnieuw Jeroen Merk voor Sportlust het net had weten te vinden, werd een vrije trap op schitterende wijze door de Voorschotense aanvoerder in de kruising gepegeld, een verbouwereerde Fabian van Jaarsveld achterlatend: 2-2 en met die stand ging men aan de thee.

Na de pauze had Sportlust de bakens duidelijk verzet en werd er ook feller gevoetbald. Het resultaat  was dat de kansen die de Rood-witte brigade met goed voetbal wisten te creëerden, ook werden afgemaakt met fraaie doelpunten. Mitch van de Vlist en Aimen Said (2x) zorgden uiteindelijk voor een verdiende 5-3 overwinning voor Sportlust.

Foto’s: Sportlust-TV