Logo Sportlust In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen boekte Sportlust een eenvoudige 4-0 overwinning op Zwaluwen uit Hoorn. De thuisclub startte fel, zette Zwaluwen vast en nam…

het initiatief gelijk in handen.

Men liet de bal lekker rond gaan en het wachten was op het eerste doelpunt. Die kwam uiteindelijk snel en het was Mitch van der Vlist die uit een schitterende volley de bal over de doelman van Zwaluwen lepelde 1-0.

Sportlust bleef koel en de ruimtes benutten. Een voorzet van Martijn Jansen belandde bij Rick Wils, die sneller was dan de keeper en betekende nog voor de thee 2-0.

Na de pauze startte Sportlust gelijk waar het voor rust gebleven was. Zwaluwen was niet bij machte om ook maar enigszins gevaarlijk te worden voor het doel van Michael de Leeuw die slecht één keer redding moest brengen en dat schitterend deed.

De Rood-witten bleven het overwicht houden en nadat Rick Wils na een mooie aanval simpel de doelman uitspeelde was de 3-0 een feit.

Dat de ingevallen Moussa Kalisse ook nog alleen voor de doelman beheerst de 4-0 maakte was gezien het spelbeeld wel een juiste eindstand van deze wedstrijd.

Foto’s: Anno Visser