Tot grote verrassing van de studenten Zorg & Welzijn van mboRijnland kwam burgemeester Molkenboer dinsdag in hun praktijklokaal om zijn waardering uit te spreken voor het werk van de 79 toekomstige verplegers en verpleegsters.

‘Jullie staan in de frontlinie en hebben zelfs je stage en bijbanen in bejaarden- en verpleeghuizen niet willen afbreken toen dat had gemogen. Het is voor iedereen duidelijk: we hebben jullie keihard nodig!’, volgens Molkenboer

Mieke van Soest was de vertegenwoordigster van haar klasgenoten die via een live-verbinding de plechtigheid konden volgen.

Het idee hiervoor was ontstaan uit een kerstwens van Toos, de moeder van Mieke, die alle jongens en meiden van de opleiding iets lekkers toewenste.

Ook Linda Bellettini, teamleider van de opleiding was blij met de aandacht en de openlijke waardering voor de zorgopleidingen, waarbij ze bovendien meldde dat er op 6 februari een open dag, ook voor zijinstromers is.

Naast het lekkers kregen de studenten elk ook nog twee cadeaubonnen en een hoodie van Laura Schouten, franchisenemer McDonalds Woerden.

Foto’s: Anno Visser