Logo SCH1 Veel van de huidige eerste elftal spelers van SCH’44 begonnen hun voetbalcarrière in Harmelen, om het vervolgens hoger op te zoeken. Afgelopen jaren kwamen…

stansteeds meer spelers terug, met als gevolg dat SCH’44 inmiddels is opgeklommen tot de tweede klasse en nu zelfs in de nacompetitie mag gaan strijden voor promotie. Het is vrij uniek op dit niveau, dat zoveel spelers uit Harmelen of in de directe omgeving wonen of werken. De 19-jarige Stan de Groot, woonachtig pal achter het sportcomplex Bijleveld, kwam niet eerder voor deze club uit.

Stan de Groot: ‘Ik heb samen gevoetbald met Dustin van Doorn en Dennis de Bree bij De Meern die terug zijn gegaan naar SCH’44. En ik ken enkele jongens van school. Dus heel leuk om aankomend seizoen met zoveel bekenden te spelen en ben ik enkele maanden geleden al begonnen om bij SCH’44 mee te trainen. Dat bevalt erg goed, zodat ik direct ja hebt gezegd toen ik werd gevraagd voor de selectie om de voorhoede te versterken. En natuurlijk lekker makkelijk, als ik drie keer rond trap op mijn fiets, ben ik op het voetbalveld!”