Logo RVC33 ReeuwijkOok tegen Hoogland bleef RVC ’33 met lege handen staan. In Hoogland trad RVC aan zonder de geschorste Aartjan van Dijk en de nog steeds geblesseerde Bjorn Verbeij. De wedstrijd…

startte moeizaam voor de bezoekers. De bal werd door Hoogland snel rondgespeeld wat RVC nauwelijks kon bijbenen. Na wat simpele omzettingen kwam RVC beter in de wedstrijd. Toch waren de eerste kansen voor de thuisploeg. Met geluk en snelle reacties bleven de Reeuwijkers op de been. In de omschakeling leek RVC ook aan kansen toe te komen, maar de passes richting aanvallers kwamen te vaak niet aan. Beide clubs wisten in de eerste helft niet te scoren, waardoor er met 0-0 gerust werd.

Binnen drie minuten na de theepauze was het dan ook raak voor de thuisploeg. Een voorzet werd knap terug voor het doel gekopt, waar drie man van Hoogland klaar stonden om in te schieten. Deze kans lieten de ex-hoofdklassers niet liggen: 0-1. RVC moest in de achtervolging. Hierdoor werd Hoogland wel wat naar achteren gedrukt, maar dat leidde niet tot de gelijkmaker, hoewel RVC er nog twee keer dichtbij was.