De Lionsclub Castellum Laurum Woerden zoekt nog straatambassadeurs in de wijken Snel en Polanen, Waterrijk en Staatsliedenkwartier. De Lionsclub organiseert sinds de coronamaatregelen haar inzamelingen voor de Voedselbank via de ‘stratenactie’. Doel hiervan is om in een aantal straten in Woerden samen met de buren houdbare voedingsmiddelen in te zamelen. Met uitbreiding naar alle wijken en kernen wordt een gemeentelijk netwerk neergezet waar mensen makkelijk kunnen doneren in hun eigen buurt. Per straat plaatst een straatambassadeur een bak in de voortuin waar donateurs coronaproof houdbare producten in kunnen leggen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van rplwoerden .nl of de kabelkrant van RPL.

Iedereen die meer informatie wil kan zich melden via woerden.castellumlaurum@lions.nl en kan ook kijken op woerden-castellum-laurum

Deze straten doen al mee:

Haagwindeveld, Speerdistelveld, Klaproosweide, de Bijlander, Monnetlaan, Ijsseloord, Rijnkade, Kromwijkerkade,  Jerseykade, Amsterdamlaan, Vincent van Goghlaan, Defensie-eiland Zuid,  Magnolialaan, Defensie-eiland Noord, de Dieze, de Botter, Coba Ritsemastraat, De Kuinder, Fort Oranje, Utrechtsestraatweg,, Bastion Willem, Hendrik Ibsenweg, Schumanlaan, Maasoord, Berkenlaan, prof Gerbrandylaan, Vogelwikkeveld, v.d. Duijn van Maasdamlaan, Barwoutswaarder, Brussellaan, Bastion Maurits, Marshallaan, Guldendreef, Tulpstraat, Vaartuigenlaan, Dick Ketstraat en Leo Gestelstraat, de Vlist/zoom, de Gouwe/de Waver.