De 46e editie van het Zegveldse stratenvoetbal bij voetbalvereniging Siveo was weer een groot spektakel. De weersomstandigheden werkten mee en de honderden deelnemers maakten er weer een sportief en sfeervol evenement van.

Bij de jongste deelnemers ging de winst naar de Nieuwstraat, dat met 4-0 zegevierde over de Beatrixstraat. Bij de oudere jeugd moesten er penalty’s aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen omdat de Hoofdweg en de Meije in de finale op 1-1 bleven steken. Uiteindelijk pakte de Hoofdweg de jeugdtrofee.

Bij de senioren een uiterst spannende ontknoping. Net voor het laatste fluitsignaal kwam de Broeksloot nog op gelijke hoogte met de Alexanderstraat (1-1). En de Broeksloot greep uiteindelijk na strafschoppen de straattrofee.

In de strijd om de penalty-trofee kwam in beide leeftijdscategorieën een meisje als winnaar uit de finale. Bij de jongsten schoot Marloes Schalkwijk alles raak en bij de oudere jeugd was het Sanne Balvert die alle andere jongens en meisjes aftroefde.

Foto’s: Dick van den Hoeven