Logo SCH1 Een ruime overwinning werd geboekt door SCH ’44 in de streekderby tegen PVCV. De Harmelense tweedeklasser speelde een zeer goede wedstrijd wat…

uiteindelijk resulteerde in een 1-6 overwinning. Onder de rook van enkele door Harmelense supporters afgeschoten rookbommetjes kwamen de spelers het veld op om vol vuur aan de wedstrijd te beginnen.

Het eerste doelpunt was voor PVCV. Maar dat liet SCH geen tweede keer gebeuren, want daarna lieten de Harmelenaren zien veel sterker te zijn dan de Vleutense buurman PVCV. Nog voor de rust werd de gelijkmaker gemaakt. Meteen na de pauze maakte Kristiaan van Vliet een tweede doelpunt en daarna ging het in een snel tempo achter elkaar door tot aan de 1-6.

SCH liet mooi voetbal zien en was duidelijk veel sterker dan hun Vluetense opponent. Maar desondanks bleef het team tot de laatste minuut alert. Volgens trainer René van der Kooij liggen de Harmelenaren goed op koers, maar dan moet het wel doorgaan op de ingeslagen weg. De Geel-zwarten zijn momenteel koploper in de zondag tweede klasse B.

Foto’s: Website SCH ‘44