De wedstrijd Zevenhoven tegen VEP stond niet bol van vernuftige staaltjes voetbal. De inzet en passie waarmee beide ploegen elkaar bestreden maakte echter veel goed. In het eerste half uur was er evenwicht in het duel dat men kan omschrijven als een ouderwetse ‘Engelse’ wedstrijd, waarbij meestal de kortste weg naar het doel werd gekozen.

Zevenhoven was tweemaal dicht bij een treffer. De sterk keepende Christian Versteegt haalde een venijnig schot van Marco Pellegrom uit de benedenhoek en de spits van Zevenhoven struikelde, toen hij de bal in een leeg doel wilde tikken. In het laatste kwartier voor rust kreeg VEP meer vat op het spel.

Ook na de hervatting waren de bezoekers lange tijd de bovenliggende partij. Lars van der Sluis leek te gaan scoren maar de voet van doelman Connor van Heertum voorkwam dat. Een kwartier voor tijd scoorde VEP toch, toen Finn Visser voorbereidend werk van Max Willebrands bekroonde: 0-1.

De thuisclub zette een alles of niets offensief in. Twee minuten voor tijd maakte Chris Daalhuizen een lichte overtreding in het strafschopgebied. De makkelijk gegeven penalty werd benut door Pellegrom: 1-1. Waarna een domme actie Jeroen Plug rood opleverde en VEP met tien man eindigde.

Foto’s: VEP Voetbal