Na vijf overwinningen en twee keer een gelijkspel moest SCH’44 wederom aantreden tegen Kampong. Het werd een mooie, spannende wedstrijd. Na vier minuten spelen was er meteen voor SCH al een grote kans. De scherpe voorzet van Tom v.d. Linden werd echter net gemist door Dennis de Bree. waarna Mitch Maas de bal net naast schoot en een minuut of tien later ging de bal bijn een SCH-aanval net over.

De kans die Kampong kreeg kwam voort uit een slippertje van de prima spelende Freek van Driel, gelukkig zonder gevolgen voor de Harmelenaren. SCH was de makkelijker voetballende ploeg, Kampong moest hard werken om bij te blijven.

In de tweede helft begonnen beide teams slordig. Toen SCH in de 48e minuut een voorzet niet lekker weg kreeg, was de afvallende bal voor een speler van Kampong, die de 1-0 scoorde. Oud Kampong-speler Oussama wist echter vanaf de zijkant een vrije trap de gelijkmaker in de verre hoek te schieten: 1-1. Kort hierna poeierde Dion de Lange, op voorgeven van Giovanni Nicolaas, de beslissende 1-2 binnen. Daarna kon SCH de overwinning op Kampong redelijk gemakkelijk mee naar huis nemen.

Foto: Ruud Voets