Een met veel inzet strijdend Siveo heeft in de slotfase Zevenhoven toch naast zich moeten dulden. Terwijl het mogelijkheden kreeg om de 1-0 ruststand uit te bouwen waren het de geel-roden die in de 90e minuut uit een vrije trap alsnog een – overigens wel terechte – remise forceerden.

Beide teams startten aftastend. Pas na een half uur was er de eerste grote kans en die was voor Zevenhoven, maar van dichtbij werd hoog overgeschoten. Prompt was het daarna Gerwin Verlaan die uit een prachtig uitgespeelde aanval de bal tegen de paal werkte. Nog geen minuut later was het via dezelfde geel-blauwe aanvaller wel raak toen de Zevenhovense goalie zich verslikte (1-0).

Na de thee bleef het spel op en neer golven. Beide teams kregen mogelijkheden. Rond de 60e minuut leek toch echt de beslissing te vallen toen het Zevenhovense doel zwaar werd belaagd. Op wonderbaarlijke wijze bleef de 2-0 uit toen de bal 2x achtereen via doellijn en paal terug stuiterde. In het laatste kwartier kwam Zevenhoven meer opzetten maar de voortreffelijk acterende goalie Erik Streng leek Siveo er doorheen te slepen.  Hij was echter kansloos toen in de slotfase een vrije trap van richting werd veranderd. Het bracht Zevenhoven op gelijke hoogte (1-1).