Logo Siveo De voetballers van Siveo ontvingen zaterdag in Zegveld subtopper Perkouw uit Berkenwoude. Beide teams startten gelijkwaardig, maar het was Perkouw dat de eerste…

kansen kreeg. Door te gemakzuchtig verdedigingswerk aan Siveo zijde kwamen de gasten tweemaal vrij voor goalie Streng. Beide keren verdween de bal net over het doel. Halverwege de eerste helft viel de eerste echte kans aan Siveozijde te noteren. Via een uiterst fraaie aanval bereikte Wesley Voorend uiteindelijk Luuk Blonk die net naast tikte. Terwijl iedereen zich verzoende met een dubbelblanke ruststand scoorde Perkouw in de laatste seconden met een fraaie kopbal de 0-1.

De eerste fase na de thee kon Siveo nog moeilijk potten breken. Het had daarbij ook de pech dat de net ingezette Gerwin Verlaan binnen een 10-tal minuten alweer geblesseerd naar de kant moest. Maar het weerhield Siveo er niet van om nog eens nadrukkelijk aan te zetten. En dit keer kreeg het in de slotfase ook de beloning. Na een afgeslagen aanval bracht Perry Bunnik de bal bij Wesley Voorend die beheerst inkopte: 1-1. In blessuretijd leek de remise nog te ontglippen maar goalie Eric Streng keerde met een onnavolgbare reflex nog een inzet van Perkouw.

Foto’s Anno Visser