Logo Polsstokverspringen5Zaterdag werd gesprongen in Polsbroekerdam en het is duidelijk dat de heren senioren hun uiterste best doen om Jaco de Groot weer even pas op de plaats te laten maken. Dus won Erwin Timmerarends deze keer met een sprong van 21.33 mtr. Jaco de Groot sprong 13 cm. minder. Ook Rian Baas blijft met 20.87 mtr. aansluiting houden bij de nummers een en twee.
Thomas van Midden heeft patent op de vierde plaats, maar moest nu genoegen nemen met de vijfde plaats, omdat zijn broer Wouter 15 cm. verder sprong.

Dymphie van Rooijen en Wendy Helmes zijn aan elkaar gewaagd, want beiden sprongen boven de 16 meter met slechts vijf cm. verschil in het voordeel van Dymphie van Rooijen.

Daniel Cluistra was deze keer de verrassing bij de junioren, want met 18.55 mtr. sprong hij bijna een meter verder dan Ricardo Faaij.
De jongens Jelle Timmerman en Reinier Overbeek klimmen gestaag door. Beiden sprongen opnieuw meer dan 18 meter en doen niet onder voor de sprongen van de junioren Faaij en Cluistra.